Steun Pink Ribbon met ons mee tijdens de oktober Borstkankermaand!

- -

Net als in 2016 steunt Little Greene dit jaar in Nederland Pink Ribbon, om daarmee de Borstkankermaand bij te staan en te promoten.

Pink Ribbon

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor (ex-)borstkanker patiënten.

Little Greene

Little Greene is een Britse verffabrikant, die staat voor een maatschappelijke verantwoorde productie van hoge kwaliteit verf en behang. Little Greene doneert in de maand oktober 50 cent per verkochte verfblik aan Pink Ribbon. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling daarvan.

Woonhuys Gouda doneert ook!

Ook bij Woonhuys Gouda staat de gehele maand in het teken van de oktober Borstkankermaand. En jij kunt ons daar bij helpen! Bovenop de actie van Pink Ribbon zelf, dragen wij ook graag bij aan een donatie van € 1,00 per verkochte verfblik! Doneer jij mee?

PINK

Roze is dé kleur van nu en is ook van toepassing op Pink Ribbon en de Borstkankermaand oktober. Little Greene heeft onlangs de nieuwe verfkleurenkaart ‘Colours of England’ uitgebracht. Deze kleurenkaart bevat onder andere de Dorchester Pink Colour Scales. Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink: een rustgevende kleur. Andere prachtige, trendy roze Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Rose en Light Peachblossom. Deze kleurenkaart is gratis verkrijgbaar in onze winkel.

 

Kijk voor meer informatie over de Pink Ribbon Borstkankermaand op www.pinkribbon.nl