Even voorstellen: stagiaire Woonhuys Gouda!

- - -

Mijn naam is Sascha, ik ben 21 jaar en kom uit Boskoop.

Afgelopen september ben ik begonnen aan mijn 2e leerjaar als interieuradviseur aan het Hout- en Meubeleringscollege in Rotterdam en loop ik 4 dagen per week stage bij Woonhuys Gouda!

Mijn passie voor interieur is het afgelopen jaar steeds verder gaan groeien en ik vind het superleuk om ook via social media actief bezig te zijn op het gebied van interieur! Zelf heb ik dit jaar ook mijn eigen interieurblog opgestart en ik hoop hier tijdens mijn stageperiode nog actiever mee bezig te zijn en over te kunnen leren.

Deze week ben ik begonnen aan mijn 6e stageweek bij Woonhuys Gouda en ik voel mijzelf hier absoluut op mijn plek. Woonhuys Gouda is een bedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en waar de klant altijd op nummer 1 staat!

Bij Woonhuys Gouda krijg ik de mogelijkheid om mijzelf als toekomstig interieuradviseur te kunnen ontwikkelen, maar ook aan mijn persoonlijke doelen te werken. Ik leer veel over verschillende merken en producten en wordt ook erg vrij gelaten in het inbrengen van mijn eigen idee├źn voor in de winkel. Ik kan hier zeker creatief aan de slag! Ik hoop tijdens mijn opleiding en vooral de komende weken tijdens mijn stage bij Woonhuys Gouda mijzelf nog meer te kunnen ontwikkelen en te ontdekken waar mijn passies en interesses binnen het vak als interieuradviseur het meeste liggen!

Interieur post woonhuys gouda op eigen blog: https://saschavdn.wixsite.com/saschablog